Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Κωστόπουλος Δ. και ΣΙΑ ΟΕ βρίσκεται στη Λάρισα, από το 1958 έχει μία ενεργή παρουσία στον κλάδο του επίπλου που της δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσει το σπίτι των ονείρων σας, προσδίδοντας σε κάθε χώρο αισθητική και άψογο design.

Συνδυάζουμε υψηλά ποιοτικά standards με προσιτές τιμές, καλύπτοντας κάθε γούστο. Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια αποτελούν βασικές αρχές της επιχείρησής μας.

Όλα τα έπιπλα είναι δικής μας κατασκευής και τα υλικά επιπλοποιίας 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Για κάθε προϊόν υπάρχει η δυνατότητα τόσο της αλλαγής των διαστάσεων με βάση τις ανάγκες σας, όσο και της επιλογής των χρωμάτων και των υφασμάτων.

Με σεβασμό στο προσωπικό σας γούστο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, καλύπτει τις απαιτήσεις σας και πραγματοποιεί τα όνειρά σας! Διακοσμήστε τον χώρο σας με έπιπλα που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα καλύψετε τις ανάγκες ολόκληρου του σπιτιού. Τα προϊόντα της εταιρίας μας θα τα βρείτε και σε ένα μεγάλο δίκτυο εκθέσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δείτε όλες αυτές τις μοναδικές επιλογές στις σελίδες μας.

60

Χρόνια Εμπειρίας

1

Τίτλος Ευρεσιτεχνίας

100%

Δικής μας Κατασκευής

80+

Συνεργάτες